![]() |
GoldMaster Hazır Kanal Listeleri Katagorisinde ve Fortis Taban(50200/300/400-76000/76500) Forumunda Bulunan softcam sorunu..... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ustalar...... 76500 fta var softcam yazılımını usb de sadece mevcut dosyayı bırakmama rağmen yükleyemiyorum görmüyor ama emu yazılımını sorunsuz yükleyebiliyorum ...
|
Özel Arama
|
|||||||
| Üye Ol - Register | SSS | Kayıtlı Kullanıcılar | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Gösterim Biçimleri |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Katılım Tarihi: 07-17-08
|
ustalar...... 76500 fta var softcam yazılımını usb de sadece mevcut dosyayı bırakmama rağmen yükleyemiyorum görmüyor ama emu yazılımını sorunsuz yükleyebiliyorum sorun nedir acaba yardım lütfen................ teşekkürler ilginize
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() Katılım Tarihi: 11-02-07
|
Güncel ***leri ilave ettim yanlız vinrar dan çıkar öyle yükle
usb aygıtını receivere takınca ilk önce yazılımı görür. uzaktan kumandanın ses açma kısmına basarsan softcam gelir sen belki bunu atlıyorsundur. http://rapidshare.com/files/26256543....2009.rar.html Bu mesaj CONKER tarafından değiştirildi (01-08-2009 saat 22:44). Sebep: daha detaylı anlatım için |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() Katılım Tarihi: 11-02-07
|
Sayın mert
Size verdiğim rar dosyasını masa üzerine alın içindeki softcam ı çıkarın usb aygıtını bilgisayarınıza takın softcamı içine taşıyın sonra bilgisayardan çıkarıp uydu cıhazınıza takınız cıhaz otomatik olarak usb aygıtındaki dosyaları görecektir eğer yazılım varsa ilk önce yazılım çıkar kumandanın ortasındaki ses açma düğmesini sağa sola basarak softcam ı görür kırmızı tuşa basıp güncelle. eğer bu söylediklerimi yapıpta yine görmüyorsa cıhazını bir goldmaster satıcısına göster. saygılar. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| softcam , sorunu |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Gösterim Biçimleri | |
|
|
|