![]() |
GOLDMASTER Uydu Cihazı Modelleri Katagorisinde ve GoldMaster 50200-50300-50400-50800-74000-76000-76500 Forumunda Bulunan 76200 cr kumanda sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>slm hocalarım konusuyu yanlıs yere actıysam ozur dılerım hıc kumanda bolumu goremedım gm 76200cr kullanıcısıyım kumandamda problem var arada calısmıyo ...
|
Özel Arama
|
|||||||
| Üye Ol - Register | SSS | Kayıtlı Kullanıcılar | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Gösterim Biçimleri |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Katılım Tarihi: 07-09-08
|
slm hocalarım konusuyu yanlıs yere actıysam ozur dılerım hıc kumanda bolumu goremedım gm 76200cr kullanıcısıyım kumandamda problem var arada calısmıyo arka tarafına sert vurunca duzelıyo actım ıcını baktım bı problem yok gıbıydı sordum uydu tamırcısıne guc gırıs yerınde oksıtlenme vardır dedı lehımle soktum yenıkten taktım gene aynı onundekı led dendır dıye soktum yenı led aldım taktım gene aynı ıcınde ıkı tanı bırı sarı bırı mavı renkte adını tam bılmıyorum kondansator galıba onları sokup yenıkten taksam duzelırmı acaba orjınal oldugu ıcın atmak ıstemıyorum cevabınız ıcın sımdıden tesekkur ederım.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| kumanda , sorunu |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Gösterim Biçimleri | |
|
|