![]() |
GOLDMASTER Uydu Cihazı Modelleri Katagorisinde ve GoldMaster 50200-50300-50400-50800-74000-76000-76500 Forumunda Bulunan 76500 fta menü sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>selam ustalar cihazım da 8282 tuşlayarak menüye giremiyorum ve cihazımda atv türkiye ile showtv avrupa yayınlarında ses çıkmıyor neden olabilir ...
|
Özel Arama
|
|||||||
| Üye Ol - Register | SSS | Kayıtlı Kullanıcılar | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Gösterim Biçimleri |
|
|
#3 (permalink) |
![]() |
Yeni yazılım yüklendikten sonra bazı kanallar açılmıyor evet trt3 ve ntvspor da bazen sorun yaşıyorum ayrıca euro d ve tnt yi açtığım zaman şifre soruyor benden başka cihazımı kurcalayan olamaz zaten ben bu şifreleri koymadığım halde iki kanalında şifresi 4 tane 0 (sıfır) kanal listesi düzenleyecisinden şifre soran kanalları deaktif ediyorum cihaz kapanıp açıldıktan sonra gene aynı sorun meydana geliyor. bi çok kanalda ise sürekli Yayın Hatası mesajı alıyorum yeni yazılım yüklendikten sonra böyle sıkıntılar ortaya çıktı görüş ve önerilerinizi bekliyorum kolay gelsin.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| sorunu |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Gösterim Biçimleri | |
|
|