![]() |
GOLDMASTER Uydu Cihazı Modelleri Katagorisinde ve GoldMaster 50200-50300-50400-50800-74000-76000-76500 Forumunda Bulunan softcam.*** Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Konudanda anlaşılacağı üzere *** uzantılı dosyayı açıp içine manuel olarak *** eklemek istiyorum ancak bu yeni güncel softcam dosyalarını açamıyorum ...
|
Özel Arama
|
|||||||
| Üye Ol - Register | SSS | Kayıtlı Kullanıcılar | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Gösterim Biçimleri |
|
|
#1 (permalink) |
![]() |
Konudanda anlaşılacağı üzere *** uzantılı dosyayı açıp içine manuel olarak *** eklemek istiyorum ancak bu yeni güncel softcam dosyalarını açamıyorum karmaşık gösteriyor anlayamıyorum yardımcı olurmusunuz ?
Birde şöyle bir sorunum var.. Sizin paylaştığınız softcam dosyasında illaki tv8 ve trt spor'un biss ***i mevcuttur illaki ben buradan indirdiğim softcam dosyasıyla o kanalları açamadım 76500 fta cihazım.. ve ben o kanalların ***ini manuel olarak girip açmak zorunda kaldım bu konuyla ilgili tavsiyeleriniz nelerdir.. Şimdiden teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Katılım Tarihi: 11-03-08
|
Arkadaşım yeni yazılımarda biscodları sortcamların içerisinde var yükleniyor fakat cihazlar bu kodu tanımıyor. usb den softcam yükendiğinde biss hariç diğer kodlar çalişıyor. Bissleri aktifli kod yüklemek istersen başkabir fortis cihazdan kayıt edilmiş binary(.bin)uzantılı veya fortis taban sistem dosyası(.sys) uzantılı (fakat yüklemelerin güncel olmasına dikkat ederek) yükleme yaparsan biss codlar read olmuş olur. Güvenliğin için cihazının sistem ayarlarını usb flash belleğe bir kopyasını kayıt et. sistem dosyası yüklersen önceki ayarlarını kayıp edeceğin için ise kanal listeni de usb belleğe kaydetmeni tavsiye ederim. sys(sistem dosyası) yüklemesi yaparsan kanal listeni üzerine yüklersen bir mahsuru olmaz sysnin içerisindeki codeları kaybetmezsin.binary dosyası yüklemek için ise bir bilgisayar ve rs 232 c kablosuna ihtiyacın olacaktır. binary(.bin) yükemesi yaparsan fortis taban olmasına dikkdat et sorun size ayittir. mesul değilim. saygıar...
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() Katılım Tarihi: 11-03-08
|
son yazılım yüklü ise (2011) kanal şifreli ikazı geldikten sonra biraz bekle biss code lar max 4 dk içerinsde read olacaktır. kanal bu süre içerisinde açılacaktır.
Bu mesaj yaschir tarafından değiştirildi (19-01-2012 saat 15:27). |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| softcam |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Gösterim Biçimleri | |
|
|