![]() |
GOLDMASTER Uydu Cihazı Modelleri Katagorisinde ve GoldMaster 50200-50300-50400-50800-74000-76000-76500 Forumunda Bulunan 72000 FTA. NTV Spor Ve Diğer Biss Kanallar. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>YETKİLİ ARKADAŞLAR BU CEVABI AL AŞŞAĞIYA YAPMIŞINIZ BEN BURAYA SİZLERİN CEVAP VERECEĞİNİZ İÇİN YAZIYORUM EĞER VERMEYECEKSENİZ AY YILDIZ BURAYA YAKIN ...
|
Özel Arama
|
|||||||
| Üye Ol - Register | SSS | Kayıtlı Kullanıcılar | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Gösterim Biçimleri |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Katılım Tarihi: 03-10-08
Üye No: 3855
Mekan: 34 İstanbul
Duyuru Bilgisi: EVET
|
YETKİLİ ARKADAŞLAR BU CEVABI AL AŞŞAĞIYA YAPMIŞINIZ BEN BURAYA SİZLERİN CEVAP VERECEĞİNİZ İÇİN YAZIYORUM EĞER VERMEYECEKSENİZ AY YILDIZ BURAYA YAKIN GİDERİM VEYA TEL AÇARIM BİLGİLENDİRİRLER SİZLER CEVAP VERMEMEKLE NE YAPMAK İSTİYORSUNUZ. 72000 FTA geçikmeli veya ntv spor ve diğer biss ile açılan kanalların çok gecikmeli açılması veya hiç açılmamasının sebebi nedir. 4150 fta, 4350 fta, 9100 fta ve 57000 fta vs diğer cihazlarda böyle bir sorun yok iken ve öteki cihazlarda yapılan aynı işlemler yapıldığı halde bu yeni çıkan 72000 fta gibi bir cihazdaki sorun nedir acaba bilginize ilgilenen yetkili kişiler. NTV SPOR KANALININ ÜZERİNE GELİP TEKRAR *** GÜNCELLEME YAPILDIĞI ZAMAN AÇILIYOR. DEMEK BU 72000 FTA MAKİNE HATALI ÜRETİLMİŞTİR DİĞERLERİNDE BÖYLE BİR SORUN YOK........
Tüm uydu alıcısı fırsatları için tıklayın ! |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Katılım Tarihi: 09-09-08
Üye No: 9300
Mekan: 48 Muğla
|
evet arkadaşlar siteden ***leri yüklediğim halde açmıyor.bazen müşteriler ntv için verdiğim goldmaster cihazlarda bile açmıyor diye geri getiriyor sıkıntı yaşıyoruz bunun kesin çözümü yokmu
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
aylar önce açılan konuya dahayle cevap yok yazıklar olsun bu ayyıldıza.marka belirteyim isterseniz nextdestek acayip hızlı yazlım ve *** hazırlayıp koyuyor.Biz elektronikçilerde goldmaster larda böyle sorunlara cevap alamadığımız için satışını yapmıyoruz destek alabildiğimiz markalarla çalışmayı tercih ediyoruz.
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() Katılım Tarihi: 02-16-10
Üye No: 19357
Mekan: 07 Antalya
Duyuru Bilgisi: HAYIR
|
kardeş aynı sorunu bende yaşadım artık cihazı müş. satmadan önce sofcam atıp veriyom sorun kalmıyor verdiğim sofcam sorunsuz kullama bilirsin
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|