![]() |
GOLDMASTER Uydu Cihazı Modelleri Katagorisinde ve GoldMaster 50200-50300-50400-50800-74000-76000-76500 Forumunda Bulunan yardım arkadaşlar Sat 76500 Fta Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaşlar ben yazılım güncelleme ve k e y girmede yeni olanlardan daha yeniyim.. sıfır bilgi var. yardımcı olursanız sevinirim. yapmak ...
|
Özel Arama
|
|||||||
| Üye Ol - Register | SSS | Kayıtlı Kullanıcılar | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Gösterim Biçimleri |
|
|
#1 (permalink) |
![]() ![]() Katılım Tarihi: 01-20-12
Üye No: 23169
Mekan: 45 Manisa
Duyuru Bilgisi: EVET
|
arkadaşlar ben yazılım güncelleme ve k e y girmede yeni olanlardan daha yeniyim.. sıfır bilgi var. yardımcı olursanız sevinirim. yapmak istediğim şey k e y dosyasını ve güncelleme dosyasını alıcıma yüklemek istiyorum. ama sıfırdan itibaren nasıl yapılcağını bilmiyorum. yardımcı olur musunuz. usbye k e y dosyasını ve irb uzantılı olan dosyayı koydum birde yazılım yükleme programını koydum ama alıcıya taktığımda hiç bir tepki alamadım usb menüsünü açıyorum hiç içini göremiyorum yardımcı olur musunuz
Tüm uydu alıcısı fırsatları için tıklayın ! |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Katılım Tarihi: 11-05-08
Üye No: 11614
Mekan: 16 Bursa
Duyuru Bilgisi: EVET
|
dosyaları çıkarrtıpta at flaş a klasör içinde olmasın
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() ![]() Katılım Tarihi: 02-03-12
Üye No: 23200
Mekan: 01 Adana
Duyuru Bilgisi: HAYIR
|
ben de diğer arkadaş gibi çok yeniyim ve yazılımları nasıl ve nerden bulacağım onu dahi bilmiyorum. Bana da bir yardım etseniz çok sevinirim.Adım adım isteyeceğim ama çok mu zahmet olur.
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 76500fta , arkadaşlar , güncel , usbbağlantısı , yardım , şifreleme |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Gösterim Biçimleri | |
|
|