![]() |
GOLDMASTER Uydu Cihazı Modelleri Katagorisinde ve GoldMaster 50200-50300-50400-50800-74000-76000-76500 Forumunda Bulunan MERKEZİ UYDU DA TRT STAR VE KANAL D SORUNU Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Merhaba arkadaşlar benim cihazım goldmaster 76000 ,Apartmana yeni taşındım ve merkezi uydu sistemi var. Kanalları tarattığımda türksat kanallarının azaldığını gördüm ...
|
Özel Arama
|
|||||||
| Üye Ol - Register | SSS | Kayıtlı Kullanıcılar | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Gösterim Biçimleri |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Katılım Tarihi: 07-03-09
|
Merhaba arkadaşlar benim cihazım goldmaster 76000 ,Apartmana yeni taşındım ve merkezi uydu sistemi var. Kanalları tarattığımda türksat kanallarının azaldığını gördüm (100 civarında) Ne yaptı isem özellikle TRT kanallarını elle tüm frekanslarını denememe rağmen bulamadım, yazılımını güncelledim, hazır kanal listesi attım vb. Binanın en üst katında oturuyorum.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() Katılım Tarihi: 09-25-09
|
goldmaster 50800 cihazım var ıspartada otururken bütün kanallar vardı. nevşehire taşındık apartmandada merkezi sistem varmış sevindik taktım ama bu doğan grubu kayboldu. ne kadar yöntem teknik varsa uğraştım yapamadım. ne yapacağız arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() Katılım Tarihi: 04-11-10
|
evet aynen arkadaşların dedigi gibi buat kutusunda diger odalara giden kabloları iptal et ,aynı sorun bende de vardı sistem merkezi sistem kanal d nin frekansında bulunan tüm kanallar dan sinyall gelmiyordu ben de aynen arkadaşların dedigi gibi yaptım bayagı bi ugraşmıştım .
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| merkezi , merkezİ , sorunu |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Gösterim Biçimleri | |
|
|