![]() |
GOLDMASTER Uydu Cihazı Modelleri Katagorisinde ve GoldMaster 50200-50300-50400-50800-74000-76000-76500 Forumunda Bulunan Goldmaster Sat 72000 yardim Konusunu Görüntülemektesiniz.=>merhaba goldmaster sat 72000 i yeni aldim kurulumu yapildi benim ricam sifreli bazi kanallari izlemek istiyorum *** veya biss diye ...
|
Özel Arama
|
|||||||
| Üye Ol - Register | SSS | Kayıtlı Kullanıcılar | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Gösterim Biçimleri |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Katılım Tarihi: 01-04-10
|
merhaba goldmaster sat 72000 i yeni aldim kurulumu yapildi benim ricam sifreli bazi kanallari izlemek istiyorum *** veya biss diye tabir edilen sifreleri bu uydu alicida nerden ve nasil giriyoruz ben biraz arastirdim sari mavi yesil tuslar diyor basiyorum ama ekrana herhangi bir menü gelmiyor lutfen cevap tesekkurler..
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Katılım Tarihi: 12-28-07
|
goldmaster 7200 hwv ne ona gore yazılım at K EY Menüsüne girmek için SARI MAVİ YEŞİL MENU
Cihazda emunun aktif olması için kanal kilidini açık konuma getirin. Yazılımı yükledikten sonra mutlaka k ey menusune girip " Load Default " işlemini gerçekleştiriniz..! yazılımı lınkten ındır uygun GoldMaster 7000 Serisi Güncel Emu Yazılımları |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Co Administrators
![]() Katılım Tarihi: 07-17-07
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Co Administrators
![]() Katılım Tarihi: 07-17-07
|
Alıntı:
http://www.goldmaster.tv/goldmaster-...modelleri.html Ayrıca 23-10-2009 Tarihli Emu yazılımı var FORTİS Taban Digi TV Auto Yazılımları 23.10.2009 |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
![]() |
Alıntı:
Sana e-posta adresimi vereyim.Belki görüşerek size yardımcı olabilirim. zeki_gurbuz_1964@hotmail.com |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() Katılım Tarihi: 01-07-10
|
merhaba arkadaşlar, goldmaster sat 72000 fta cihazım ile bazı kanalları izleyemiyorum (atv,ntv,habertürk,ntv spor vs.) bu kanallar silip frekanslarını manuel olarak girmeyi de denedim cihaz bulamadı.sorunun kablo kalitesi,lnb veya anten ayarından kaynaklanabileceğini okudum,iki gün önce lnb değiştirilip anten ayarı yapılmış en üst kat tüm kanalları izleyebiliyormuş, oturduğum bina 5 katlı ve merkezi çanak kullanılıyor,benim daire giriş katında, bu bilgilere dayanarak sorunum hakkında yardımınızı rica ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() |
hakaner kardeşim,merkezi sistemde kablo sisteminde sinyal zayıf gelir.Kanal sayısı az olabilir.Ama siz kanal silmeden önce bu yayını olmayan frekansları TP den silerseniz yayınları alırsınız.Tp hafızası doluysa yayın eklemez bilginize.
Ayrıca bütün kanalları alan bir arkadaşınızdan cihazınızı tarattırınız. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| goldmaster , yardim |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Gösterim Biçimleri | |
|
|