![]() |
Şifreleme Sistemleri -Abone Kartları Katagorisinde ve IRDETO 1-2 Forumunda Bulunan 76500 Fta şifreleme Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Slm arkadaşlar Burada gösterdiğiniz paylaşım ve destek için teşekkürler. Bu konularda biraz yeniyim yazılanları okuyorum anlamıyorum Cihazım 76500 buradaki güncel ...
|
Özel Arama
|
|||||||
| Üye Ol - Register | SSS | Kayıtlı Kullanıcılar | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Gösterim Biçimleri |
|
|
#1 (permalink) |
![]() |
Slm arkadaşlar
Burada gösterdiğiniz paylaşım ve destek için teşekkürler. Bu konularda biraz yeniyim yazılanları okuyorum anlamıyorum ![]() Cihazım 76500 buradaki güncel kanal listesi,softcam indirdim ve yükledim sorun yok.Sadece şifreli kanalları açmak istiyorum ama bu konuda başarısızım ![]() *** girin diyolar güncelini giriyom olmuyor acaba ne yapacağım.Açmak istediğim kanal *** on tv ![]() Ayrıntlı olarak açıklarsanız sevinirim....
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
![]() Katılım Tarihi: 07-05-08
|
Alıntı:
Elinizdeki Cihaz Por.no izletme cihazı degil kafanıza bunu empoze etmeye calışan satıcalara hesap sorunuz. neyse yine cevap vereyim 1 derece thor uydusundaki thor paketine canagınızı ayarlatırsanız Private Space isimli ***** içerikli yayını izlersiniz. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Alıntı:
sadece .k€y uzantılı bir dosya olucak şekilde atınız. |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() Katılım Tarihi: 07-27-08
|
badtempered hocom,bu fta 76500 cihazlarını uydan guncelleme yapmasını saglamak mümkün mü.hocam belki soru dogru olmaya bilir lutfen yanlışsa kızmayın.saygılar...bir sey daha sormak istiyorum.taysiye edeceginiz bir cihaz var mı,şifreli kanalların bir çoğunu rahatlıkla seyredebilecegim,tavsiye niyetine
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Alıntı:
Türkiyedeki tüm emu lu uydu alıcılarının şifre kırma bakımından yapabilceği herşeyi elinizdeki cihaz daha doğrusu o seri yapabilmektedir.Bu nokta da bir eksik bulunmamaktadır. Yani digi tv ve ara ara gelen dcw kodlar dan bahsediyorum.Bunlar için firmanın bir uydudan güncelleme yazılımı ve frekans kiralama ücreti vermesine gerek yoktur.Dediğiniz bundan birkaç sene evvel olsaydı süper olurdu ama şimdi hiç bir işe yaramayan özelliktir. Digi tv sık sık ke.y değiştirmeye başladı firma da digi tv auto çözen yazılım çıkarttı.Bunun dışında bu konuda birşey yapamazlar. Ama bu seri için kart paylaşımı verirlerse o zaman sınır diye birşey kalmaz. Bana sorarsanız emu lu cihaz almaktansa linux bir uydu alıcısı alırım.Örnek Dreambox |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| şifreleme |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Gösterim Biçimleri | |
|
|