![]() |
GoldMaster Hazır Kanal Listeleri Katagorisinde ve Vulcan & Juno (4000-9000) Forumunda Bulunan GoldMaster 4000-9000-4450-9450-56000 Serisi Kanal ve Kod Düzenleme Programı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ir ilk Daha Vega_***Editor-www.supersatforum.com Artık Cihazınızda kayıtlı bulunan ***leri manuel olarak düzenleyebilirsiniz. yapmanız gereken Son yazılımı yükledikten sonra cihazınızda bulunan ...
|
Özel Arama
|
|||||||
| Üye Ol - Register | SSS | Kayıtlı Kullanıcılar | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Gösterim Biçimleri |
|
|
#1 (permalink) |
![]() ![]() Katılım Tarihi: 11-01-07
|
ir ilk Daha
Vega_***Editor-www.supersatforum.com Artık Cihazınızda kayıtlı bulunan ***leri manuel olarak düzenleyebilirsiniz. yapmanız gereken Son yazılımı yükledikten sonra cihazınızda bulunan kanal listenizi çekip Yükleme/*** düzenleme menüsünden *** düzenleme menüsünü açıp düzenlemek istediğiniz ***leri düzenleyebilirsiniz... Yardım menüsünden Talimatı okuyabilirsiniz... 56000FTA 4450FTA 9450CI - 9400V2 CI 9400V CI 9400FTA 9100FTA 4150V FTA Modellerinde kullanabilirsiniz.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() Katılım Tarihi: 11-08-07
|
goldmaster j modellerinde bazan kanal yüklemede hata veriyor. yani, cihaz'a kanal yüklenemiyor sebebi ne olabilir. yardımcı olursanız sevinirim.
birde, j-v modellerinde fabrika ayarına dönünce eski kanallara geri dönüyor. fabrika ayarına döndüğümüz zaman, enson yüklemiş olduğumuz kanalların cihaz'da kalabilmesi için ne yapmamız gerekiyor. bu konuda'da biraz bilgi verirseniz memnun olurum. şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
![]() ![]() Katılım Tarihi: 11-01-07
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
![]() Katılım Tarihi: 01-01-08
|
Alıntı:
usta bi sorum daha var sana. sen yardim edersin INSALLAH bana. ben iki sene önce digitalimreceiverimi aldim, ve usta hic update yapmadim bi lütfen yardimci olsana bana ne kulanim yada yükleyim bi yardim lütfen |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| düzenleme , goldmaster , programı , serisi |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Gösterim Biçimleri | |
|
|